Infektioiden torjunta leikkausosastolla

Kesto: 40 minuuttia

Suositeltu opiskeluaika: 2 tuntia 30 minuuttia

Hoitoon liittyvät infektiot

  • Hoitoon liittyvät infektiot

    03:17

  • Sairaalainfektioiden aiheuttajat

    08:56

  • Infektioiden seuranta ja kustannukset

  • Infektioiden seuranta ja kustannukset

    04:47

  • Infektioiden riskitekijät ja torjunta

  • Infektioiden riskitekijät ja torjunta - Johdanto

    00:26

  • Infektioriskin arviointi

    02:08

  • Leikkausvalmistelut

    02:15

  • Leikkaukseen liittyvät riskitekijät

    01:53

  • Leikkauksen jälkeiset riskitekijät

    01:17

  • Kertaus - Infektioiden riskitekijät ja torjunta

    00:39

  • Aseptiikka ja varotoimet leikkausosastolla

  • Aseptiikka leikkausosastolla - Johdanto

    00:25

  • Varotoimet leikkausosastolla

    00:56

  • Käsihygienia

    03:38

  • Suojavaatetus leikkaussalissa

    01:45

  • Leikkaussalin valmistelu

    00:41

  • Välinehuolto leikkausosastolla

    01:07

  • Kertaus - Aseptiikka ja varotoimet leikkausosastolla

    00:22

  • Potilasohjauksen merkitys infektioiden torjunnassa

  • Potilasohjauksen merkitys infektioiden torjunnassa - Johdanto

    00:57

  • Potilaan valmistautuminen leikkaukseen

    01:48

  • Potilaan elintapojen vaikutus

    02:00

  • Kertaus - Potilasohjauksen merkitys infektioiden torjunnassa

    00:29

  • Itseopiskelutesti

  • Infektioiden torjunta leikkausosastolla -itseopiskelutesti

  • Kurssin kirjoittajat

    Mona Huttunen

    Mona Huttunen

    Sairaanhoitajaopiskelija

    Sofia Määttä

    Sofia Määttä

    Sairaanhoitajaopiskelija