Ravintoaineet, ravitsemus- ja ruokasuositukset sekä erityisruokavaliot
Kesto: 1 tunti 33 minuuttia
Suositeltu opiskeluaika: 6 tuntia
Tällä verkkokurssilla opit energiaravintoaineista, vitamiineista ja kivennäisaineista sekä niiden lähteistä ruokavaliossa. Saat myös kokonaiskuvan suomalaisten ravitsemussuositusten sisällöistä sekä kohderyhmäkohtaisista ruokailusuosituksista. Lisäksi syvennät osaamistasi erilaisista kasvisruokavalioista sekä yleisimmistä sairauksien hoitoon käytettävistä erityisruokavalioista.
Tällä verkkokurssilla opit energiaravintoaineista, vitamiineista ja kivennäisaineista sekä niiden lähteistä ruokavaliossa. Saat myös kokonaiskuvan suomalaisten ravitsemussuositusten sisällöistä sekä kohderyhmäkohtaisista ruokailusuosituksista. Lisäksi syvennät osaamistasi erilaisista kasvisruokavalioista sekä yleisimmistä sairauksien hoitoon käytettävistä erityisruokavalioista.
Johdanto
Ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet
Suomalaiset ravitsemus- ja ruokailusuositukset
Kasvisruokavaliot ja erityisruokavaliot
Itseopiskelutesti
Kurssin kirjoittajat

Kaisa Kähkönen
FT, laillistettu ravitsemusterapeutti, Farmaseutti

Sandra Porthan
ravitsemusterapeutti, TtM